Fórum EMB de Discussões
[  EMB's Main Menu  |  Forum Index  |  Cadastro  |  Search  ]
   
ENGLISH
PORTUGUESE
 LINGUISTICS & CULTURE


Autor:  Sidney
E-mail:  não-disponível
Data:  20/ABR/2012 12:11 AM
Assunto:  Drink Recipe!
 
Mensagem: 

Oi pessol,

 

E difícil explicar porque no Brasil nao usamos assim. Mas aqui está a melhor explicação que eu achei. Aqui no Canadá pedimos double-double, que significa um copo com café preto 2x açucar e 2x cream. Se a pessoa não quiser cream e sim leite, tem que explicar antes.

 

In Canada and the United States, half and half (known as "half cream" in the United Kingdom) almost always refers to a very light cream typically used in coffee. The name refers to the liquid's content of half milk and half cream even though its butterfat content is only about 12.5%.[5] It is widely available in the United States, both in individual-serving containers and in bulk (usually not requiring refrigeration).[citation needed] It is also used to make ice cream. Non-fat versions of the product are also available, containing corn syrup and other ingredients.[6]

 

 

PPaulo, esse creme que você falou acho que é o mesmo creme de leite que usamos no Brasil, esse que ele está perguntando vende na mesma caixa de leite. Fran, eu acho cream mais forte que leite e a cor é um pouco mais amarela que o leite normal.

 

Sidney.


Envie uma resposta
Índice de mensagens


 English Made in Brazil -- English, Portuguese, & contrastive linguistics
Drink Recipe!  –  Uriel RS  18/ABR/2012, 3:18 PM
Drink Recipe!  –  Fran  18/ABR/2012, 4:27 PM
Drink Recipe!  –  PPAULO  18/ABR/2012, 8:12 PM
 Drink Recipe!  –  Sidney  20/ABR/2012, 12:11 AM
Drink Recipe!  –  PPAULO  20/ABR/2012, 6:34 AM
Drink Recipe!  –  Sdiney to PPaulo  20/ABR/2012, 3:13 PM
Drink Recipe!  –  PPAULO  20/ABR/2012, 8:02 PM
Drink Recipe!  –  Uriel RS  07/MAI/2012, 10:30 AM

Contents of this forum are copy-free.
By S&K